Το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa που ανήκει στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, βραβεύθηκε από τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή  Tour Operator της Φινλανδίας, Aurinkomatkat.

Η επιλογή των βραβευθέντων γίνεται έπειτα από την συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών, κατά την διάρκεια των διακοπών τους και συγκεντρώνονται από το Aurinkomatkat.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο.Γεώργιο Ματσίγκο, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Aurinkomatkat, κο.Timo Kousa, κατά την διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τα 55 χρόνια παρουσίας του Aurinkomatkat στην Ρόδο.

Ο κος.Ματσίγκος δήλωσε ότι η Φινλανδία, αποτελεί μία παραδοσιακή αγορά για την Ρόδο, η οποία έμπρακτα αγαπά και στηρίζει το νησί μας όλα αυτά τα χρόνια. Αναφορικά με την βράβευση, δήλωσε ότι είναι χαρά μας η προσπάθεια για την ικανοποίηση των επισκεπτών να  αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες μας. Το βραβείο αυτό αποτελεί κινητήριο δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον!

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ