Τοπικές Ειδήσεις

Νέος κύκλος μεταγραφών υποψηφίων συμβούλων στην παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη

Παρότι η επικαιρότητα κινείται μετά την διάλυση της Βουλής και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου σε ρυθμούς «Βουλευτικών εκλογών» σε επίπεδο Δήμου Ρόδου αναμένεται να «κλέψουν τις εντυπώσεις» μια σειρά από νέες μεταγραφές που ετοιμάζονται να ανακοινωθούν από την παράταξη του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.
Πρόκειται για στρατηγικές κινήσεις της πλειοψηφούσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου που ενισχύουν το προβάδισμά της.
Τα ονόματα που πρόκειται σύντομα να ανακοινωθούν θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση. Πρόκειται γενικότερα για ανθρώπους οι οποίοι έχουν θητεύσει με επιτυχία και με αποτελεσματική παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δημοκρατικής», μεταξύ άλλων σύντομα θα ανακοινωθούν οι ακόλουθες υποψηφιότητες:
-Του πρώην αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Τέρη Χατζηιωάννου, δημοσιογράφου.
-Της πρώην προέδρου Ιαλυσού κ. Ερμίνας Μπότσαρη.
-Του δικηγόρου κ. Γιώργου Τζεδάκη.
-Του ιατρού κ. Δημήτρη Ιωσήφ, γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου.
-Του εκπαιδευτικού πρώην περιφερειακού συμβούλου κ. Άγγελου Ανανία.
Θυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί οι εντεταλμένοι πλέον σύμβουλοι κ.κ. Μιχάλης Σταυρής, Μιχάλης Καφετζής και Νίκος Γιαννάς και ο νέος πρόεδρος της «ΡΟΔΑ» κ. Δημήτρης Παρασκευάς.
«Αποτελούμε μία δημοκρατική παράταξη η οποία στελεχώνεται από ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους και έχουν καταθέσει τις κομματικές τους ταυτότητες.
Θεωρώ ότι όλοι συμμετέχουν σε μία κοινή προσπάθεια για να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση και να βοηθήσουν τον τόπο τους», έχει δηλώσει σχετικά με τις διαδικασίες ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος παιδείας, προσχολικής αγωγής και μετανάστευσης, Στράτος Καρίκης στην «δ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου