Τοπικές Ειδήσεις

Τουριστική ανάπτυξη στην COVID εποχή-Διαδικτυακή εκδήλωση από το Τμήμα AHEPA HJ-33 Rhodes

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:00 (ώρα Ελλάδος) .Υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25

 

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον τομέα του τουρισμού και οι συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικτυακής εκδήλωσης που οργανώνει το Τμήμα AHEPA HJ-33 Rhodes, υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS DISTRICT 25, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 19:00 ώρα Ελλάδος.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συζητήσουν για την εξέλιξη και την αναχαίτιση της πανδημίας, τα μέτρα θωράκισης των ελληνικών νησιών ενόψει της τουριστικής περιόδου, και τα βήματα που οφείλει να ακολουθήσει η χώρα ώστε να ανοίξει με ασφάλεια τις πύλες εισόδου της στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δημάρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Τα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις προοπτικές που σχετίζονται με τη νόσο COVID 19 θα αναπτύξει ο Θεοκλής Ε. Ζαούτης, MD, MSCE, Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας, Τμήμα Μολυσματικών Ασθενειών, Children’s Hospital Of Philadelphia στις ΗΠΑ.

Για την υγειονομική θωράκιση των νησιών θα μιλήσει ο Νικόλαος Οικονόμου, MD, MSc, PhD, Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός, Καθηγητής -ΣΕΠ ΜΠΣ “Διοίκησης Μονάδων Υγείας” του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Τον σχεδιασμό του ανοίγματος του Τουρισμού στην Ελλάδα θα περιγράψει ο Δημήτριος Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη στην Covid και Meta-Covid εποχή για τα Δωδεκάνησα θα καταθέσει ο Γιώργος Ματσίγκος, Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν ο Αντώνιος Γιαννικουρής, VP of Hellenism AHEPA HELLAS D-25 και ο Δρ Δημήτριος Ματθαίος, MD, MSc, PhD, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Ρόδου.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τη συζήτηση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: LIVE EVENT: facebook.com/ahepa.hellas

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου