Τοπικές Ειδήσεις

Συγκροτείται Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Επιτροπή διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων στην Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο θα συγκροτήσει η περιφερειακή αρχή Νοτίου Αιγαίου. Το θέμα θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου και η σχετική εισήγηση αναφέρει τα εξής:
«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι δομή της ΠΝΑι (ιδρύθηκε το 2009) και έχει σαν κύριο σκοπό την ανακούφιση των οικονομικά ασθενών ατόμων. Η λειτουργία του είναι από ετών με μηνιαία χορηγία τροφίμων ανάλογα με τα υποστηριζόμενα άτομα κάθε δικαιούχου.
Η συμμετοχή αυτών καθορίζεται με κοινωνικά κριτήρια και κατά το πλείστον με βάση τις οικονομικές δυνατότητες ενός εκάστου των τροφοδοτούμενων και το εκκαθαριστικό της εφορίας.
Ανάλογα με τα υποστηριζόμενα άτομα είναι και η ποσότητα η χορηγίας και η ποιότητα (παιδικά είδη εφόσον υπάρχουν παιδιά).
Το προσωπικό του παντοπωλείου προέρχεται από την κοινωνική υπηρεσία της ΠΝΑι εναλασσόμενο ανά 6μηνο επειδή δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό. Παρακαλούμε για την συγκρότηση της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και των παραρτημάτων στην Κω, Κάλυμνο και Κάρπαθο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου