Σε κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως και στην Ευρώπη ανέδειξαν οι χρήστες της TripAdvisor, τα ελληνικά ξενοδοχεία σε όλες τις κατηγορίες των Travellers’ Choice Awards για το 2018. Μάλιστα, από τα ελληνικά ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα «Όσκαρ» του παγκόσμιου Τουρισμού, 9 ξενοδοχεία ξεχώρισαν και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σε επίπεδο χώρας, πάλι, στα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, στην πρώτη θέση συναντάται το ξενοδοχείο Μαριάννα, στο Ναύπλιο, στη δεύτερη το Canaves Oia Suites, στην Οία της Σαντορίνης και στην τρίτη το Lindos Blu, στη Λίνδο της Ρόδου. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν το ξενοδοχείο Αχτίς, στην Άφυτο και το Amathus Elite Suites, στη Ρόδο.
Στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία στον κόσμο διακρίθηκαν στην έκτη θέση τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αναστάσης, στο Ημεροβίγλι, ενώ στα 15 καλύτερα ξενοδοχεία πολυτελείας στον κόσμο, συναντάται το Andronis Luxury Suites, στην Οία, στην 20ή θέση.
Επίσης, στα 25 ξενοδοχεία στον κόσμο με το καλύτερο συνδυασμό Ποιότητας/Τιμής, στην 8η θέση βρίσκεται το Lithos by Spyros & Flora, στον Άγιο Ιωάννη, στο Πήλιο και στα 25 ξενοδοχεία στον κόσμο με τις καλύτερες υπηρεσίες, στην 3η θέση βρίσκεται το Ξενοδοχείο Αχτίς, στην Άφυτο και στη 14η το Rocabella Mykonos Art Hotel & SPA, στον Άγιο Στέφανου Μυκόνου.
Ακόμη, στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για Ρομαντικές Αποδράσεις, στην 4η θέση βρίσκονται τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Αναστάσης και στην 11η το Tania Milos, στην Πολλώνια.
Στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για οικογένειες, στην 11η θέση βρίσκεται το Sani Club, στη Σάνη Χαλκιδικής, ενώ στα 25 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία στον κόσμο, στην 1η θέση βρίσκεται το Ikos Olivia και στην 3η το Ikos Oceania, στη Χαλκιδική.

Τα 25 κορυφαία
ξενοδοχεία — Ελλάδα
1Ξενοδοχείο Μαριάννα
Ναύπλιο, Ελλάδα
2 Canaves Oia Suites
Οία, Ελλάδα
3Lindos Blu
Λίνδος, Ελλάδα
4Ξενοδοχείο Αχτίς
Άφυτος, Ελλάδα
5 Amathus Elite Suites
Ρόδος (Χώρα), Ελλάδα
6 Saint Andrea Seaside Resort
Νάουσα, Ελλάδα
7 Regina Dell Acqua Resort
Σκάλα, Ελλάδα
8 Bourtzi Boutique Hotel
Σκιάθος (Χώρα), Ελλάδα
9 Cavo Bianco
Καμάρι, Ελλάδα
10 Katikies Hotel
Οία, Ελλάδα
11 Mykonos Princess Hotel
Άγιος Στέφανος, Ελλάδα
12 Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa
Οία, Ελλάδα
13 Mykonos Bay Hotel
Μύκονος (Χώρα), Ελλάδα
14 Sani Asterias
Σάνη, Ελλάδα
15 Palladium Boutique Hotel
Πλατύς Γιαλός, Ελλάδα
16 Myconian Villa Collection
Ελιά, Ελλάδα
17 Myconian Ambassador Relais & Chateaux Hotel
18 Ikos Olivia
Γερακινή, Ελλάδα
19 Lilium Villas
Φηρά, Ελλάδα
20 The Excelsior
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
21 Alexandra Golden Boutique Hotel
Χρυσή Ακτή, Ελλάδα
22 Ξενοδοχείο Ανδρόνικος
Μύκονος (Χώρα), Ελλάδα
23 Boutique 5 Hotel & Spa
Κιοτάρι, Ελλάδα
24 Castello Boutique Resort & Spa
Σίσσι, Ελλάδα
25 Lindos Mare Hotel
Λίνδος, Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ