Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «δσπορ», που αποκάλυψε ότι ο Κώστας Πάττας βρισκόταν μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή Μαριτσών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, έπειτα από την λύση της συνεργασία με τον Μιχάλη Πολιά.
Ο Πάττας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Μαριτσενών, καθώς το βράδυ της Τρίτης στο ραντεβού που είχε με την διοίκηση του συλλόγου, συμφώνησαν σε όλα και ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει καθήκοντα.
Χθες ο Κώστας Πάττας προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους του ποδοσφαιριστές, προετοιμάζοντάς τους για το εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με τον Νικαγόρα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Κ. Πάττας: « Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκαναν»
Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Κώστα Πάττα που παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Μαριτσενών. Αρχικά ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την τιμή που του έκαναν, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του Μιχάλη Πολιά.
Αναλυτικά:
« Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ηρακλή Μαριτσών για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι καλά δουλεμένη από τον προηγούμενο προπονητή, τον Μιχάλη Πολιά και αυτό σίγουρα θα κάνει πιο εύκολο το έργο μου.
Τώρα όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας».
«Καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό»
Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Μαριτσών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το περιστατικό που διαδραματίστηκε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου, και ταυτόχρονα επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πολιά.
Αναλυτικά:
«Με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου:
Ο Ηρακλής Μαριτσών σέβεται και εκτιμά κάθε σωματείο και η φιλοξενία απέναντι στον Διαγόρα Βατίου ήταν η καλύτερη δυνατή , πράγμα το οποίο αναγνώρισε και το φιλικό σωματείο του Βατίου.
Όσο για το περιστατικό που συνέβη, το καταδικάζουμε απερίφραστα, ήταν μεμονωμένο γεγονός που δεν αρμόζει- συνάδει με την φιλοσοφία του προέδρου και της διοίκησης, ακόμα και της ιστορίας του Ηρακλή.
Με τον Διαγόρα Βατίου, και όχι μόνο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα φιλικά σωματεία.
Ο Ηρακλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας, κοινή συναίνεση με τον προπονητή Μιχάλη Πολιά. Τον ευχαριστεί δημοσίως για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ