Ειδήσεις

Γ.Παπανδρέου: Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος το Κίνημα θα είναι εδώ

Παπανδρέου Γιώργος

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις του μετά την δημοσιοποίηση του τελικού exit poll ζήτησε το αποτέλεσμα των εκλογών να γίνει σεβαστό εντός και εκτός χώρας και επισήμανε πως «η Ελλάδα από αύριο χρειάζεται μια κυβέρνηση με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο»

Ο κ. Παπανδρέου προειδοποίησε ότι «Κανένα κόμμα ακόμη και αυτοδύναμο δεν μπορεί μόνο του.Το έργο που πρέπει να γίνει χρειάζεται πολλές πλάτες Να σεβαστούμε τις θυσίες του λαού. Να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες».

Υπογράμμισε « πρέπει αν αποκτήσουμε δικό μας σχέδιο και αξιόπιστη απάντηση σε όσους αμφισβητούν την βούληση να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Και επανέλαβε τη θέση ότι «η διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους θα πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού με ένα δημοψήφισμα»

Την ώρα που έκανε τη δήλωση ο κ. Παπανδρέου εξέφραζε την εκτίμηση ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα μπει στη Βουλή αλλά όπως είπε «ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είμαστε εδώ γιατί πραγματοποιήσαμε έναν άθλο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.