Τοπικές Ειδήσεις

Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου: Ειδικό εκπτωτικό πακέτο για ιατρικές εξετάσεις και τοκετούς για όλα τα σώματα ασφαλείας της Ρόδο

Ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει έκπτωση στις τιμές των εξετάσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς και στα πακέτα τοκετών προσφέρει η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου στις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν σε όλα τα σώματα ασφαλείας στη Ρόδο.

Την Δευτέρα, 22/11/2021, μετά από σχετικό αίτημα, συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας Ρόδου με την Διεύθυνση της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου και συμφωνήθηκε ότι με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας, οι γυναίκες και οι άνδρες μέλη των σωμάτων θα μπορούν να προσέρχονται στην Κλινική έχοντας πρόσβαση στις υπηρεσίες της, σε μειωμένες τιμές. Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών τους, συζύγους και παιδιά.

Στις εξετάσεις συμπεριλαμβάνονται Μαγνητικές & Αξονικές Τομογραφίες, Ακτινογραφίες, Υπερηχογραφήματα, Μαστογραφίες, καθώς και κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αποτελεί την μοναδική ιδιωτική κλινική στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Διαθέτει 124 κλίνες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας περίπου 12.850 τ.μ., που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής. Στους χώρους της κλινικής λειτουργεί επίσης εξειδικευμένη μαιευτική μονάδα, με υποδομές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και υψηλού επιπέδου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τα εξωτερικά ιατρεία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Ο όμιλος Euromedica, που λειτουργεί με την υποστήριξη του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου Farallon, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα με ένα ευρύ δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων, Κλινικών και Κέντρων Αποκατάστασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου