Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝΡ σχετικά με τα κρούσματα COVID19

Για την αποκατάση της πραγματικότητας και την έγκυρη ενημέρωση μετά από δημοσιεύματα, εκ μέρους της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝ Ρόδου, σας ενημερώνουμε οτι μετά από έλεγχο βρέθηκε νοσηλευτής θετικός στον COVID19. Επακολούθησε έλεγχος σε όλο το νοσηλευτικό, ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό. Ανιχνεύθηκε μια νοσηλεύτρια θετική. Επακολούθησε έλεγχος rapid test και μοριακού ελέγχου για δεύτερη φορά σε όλο το προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους και όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Για λόγους προληπτικούς και αποφυγής συνωστισμού αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία της κλινικής μέχρι την Κυριακή 29/11/2020.

Την επόμενη Πέμπτη θα υποβληθεί εκ νέου σε μοριακό τεστ όλο το προσωπικό της κλινικής. Στην κλινική φιλοξενούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Οι θετικοί νοσηλευτές βρίσκονται σε απομόνωση στην οικία τους. από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης και είναι ασυμπτωματικοί.

Για τη Κλινική

Ο Συντονιστής Διευθυντής

Τριάντος Γεώργιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου