Τοπικές Ειδήσεις

Η μεταλλαγμένη παράταξη Μαχαιρίδη υπερασπίζεται την θυγατρική της και τον αδελφό

-Η ανάδειξη ότι είναι συκοφάντες δεν τους πείραξε, ο αδελφός τους ενδιαφέρει

-Τι λέει η παράταξη Μαχαιρίδη

Σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής που έχει ως κύρια στοιχεία το πώς οι Γιάννης Μαχαιρίδης και Μπενέτος Σπύρου περιφρονούν την αλήθεια, αλλοιώνουν την πραγματικότητα και διακινούν το ψεύδος και την συκοφαντία ως κύριο χαρακτηριστικό της πολιτικής τους, στο μόνο που η μεταλλαγμένη παράταξη Μαχαιρίδη αποφάσισε να απαντήσει, είναι στο ρητορικό ερώτημα που θέσαμε «Φαντάζεται κανείς τι θα έλεγαν οι Μαχαιρίδης και Σπύρου για τον διαγωνισμό των LED, αν συμμετείχε σε αυτόν ο μικρός αδελφός του Γιώργου Χατζημάρκου, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού;».
Τελικά, ο καθένας επικεντρώνεται σε αυτά που τον ενδιαφέρουν: Εμείς στην ανάδειξη της αλήθειας και η παράταξη Μαχαιρίδη στην υπεράσπιση της θυγατρικής της και του αδελφού.
Μόνοι τους αποκαλύπτονται και μόνοι τους ταυτίζονται.
2017: Υδροδότηση πόλεως Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά
2018: Ηλεκτροφωτισμός του οδικού δικτύου του νησιού της Ρόδου
Ίδιος πόλεμος, ίδια πρόσωπα, ίδιες τακτικές, ίδιες συμμαχίες.
Πολλές οι συμπτώσεις για να περάσουν απαρατήρητες.
Στην αναφορά τους δε για κριτική και έλεγχο στην Περιφερειακή Αρχή, τους απαντάμε ότι στην περίπτωση που θα μπορούσαν να τα ασκήσουν χωρίς ψέματα και συκοφαντίες, θα ήταν καλοδεχούμενα, αλλά ο καθένας πολιτεύεται με αυτά που ξέρει.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ
Από την περιφερειακή παράταξη “Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε όλοι!! Συνεχίζει όμως και επιμένει ο κύριος Χατζημάρκος να μας ταυτίζει με τους εργολάβους!!
Να τον ενημερώσουμε λοιπόν πως στα 600 και πλέον έργα που κατασκευάσαμε, όχι μόνο δεν μας ακυρώθηκε κάποιος από τους διαγωνισμούς που διενεργήσαμε, αλλά ούτε καν κατατέθηκε προσφυγή κατά της εγκυρότητας αυτών, πολύ δε περισσότερο ακύρωσή τους. Όπως συμβαίνει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό των LED.
Δεν είχαμε ποτέ συναλλαγή και συνδιαλλαγή με εργολήπτες και εργοληπτικές εταιρίες και δεν υπήρξαμε ποτέ αιχμάλωτοί τους.
Σε ό,τι δε αφορά το αφήγημα Χατζημάρκου για τους “μικρούς αδελφούς”, ας γνωρίζει πως η λάσπη δεν κολλάει σε λείες επιφάνειες.
Από τα εκατοντάδες έργα μας η εταιρεία που συμμετέχει ο “αδελφός” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού ήταν ανάδοχος τεσσάρων έργων από το 2003-2014.
Ας γνωρίζει λοιπόν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης πως θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική και να ελέγχουμε τα έργα και τις δράσεις της Περιφερειακής αρχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου