Την πρώτη δημόσια δήλωση μετά το φιάσκο της Κυριακής και τις ευθύνες που του επέρριψαν και οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι αλλά και πλήθος άλλων στελεχών έκανε το απόγευμα της Τρίτης ο γραμματέας της ΝΔ και πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ ο κ. Παπαμιμίκος είπε μεταξύ άλλων:
Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Προέχει η ενότητα η αποφόρτιση του κλίματος και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εκλογή προέδρου. Κωλύομαι να προεδρεύω στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
Παραμένει άγνωστο τι σηματοδοτεί η φράση «κωλύομαι να προεδρεύω στην ΚΕΦΕ» κι αν ουσιαστικά συνιστά παραίτηση.
ΕΘΝΟΣ







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.