ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μπράβο του κόουτς

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

Ο πρώην προ­πο­ντη­τής του Γ.Σ. Δωδε­κά­νη­σος Γιώργος Χατζη­κα­λη­μέ­ρης συνε­χάρη την ομάδα για τη νίκη επί του Αστέρα Τρι­κά­λων. ”Συγ­χα­ρη­τή­ρια για τη μεγάλη σας νίκη με την πολλή καλή εμφά­νιση σας στον αγώνα κυπέλ­λου Ελλάδος με τη ομάδα των Τρι­κά­λων που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε το Σάββατο 22/11/14 στο Βενε­τό­κλειο κλειστό γυμνα­στή­ριο Ρόδου.

Σας εύχομαι καλή επι­τυ­χία στη συνέ­χεια τόσο στους προ­κρι­μα­τι­κούς αγώνες του κυπέλ­λου Ελλάδος όσο και στους αγώνες του Φετινού πανελ­λη­νίου πρω­τα­θλή­μα­τος.

Ιδιαι­τέρα οφείλω να συγχαρώ τους αθλητές της ομάδας του Γ.Σ. ΄΄Δωδεκάνησος΄΄ για την εκπλη­κτική αγω­νι­στική παρου­σία τους καθώς και τους Βαγγέλη Χατζηα­ντω­νίου (προ­πο­νητή) και τον άμεσο συνερ­γάτη του Μανώλη Ευστα­θίου (γενικό αρχηγό) για τη σοβαρή προ­σπά­θεια που κατα­βάλ­λουν με απο­τέ­λε­σμα την πολύ καλή και οργα­νω­μένη παρου­σία της ομάδας μας.

Πολλά συγ­χα­ρη­τή­ρια για την αξιό­λογη προ­σπά­θεια του προ­έ­δρου κ Κάλ­λι­στου Δια­κο­γε­ωρ­γίου και των συνερ­γα­τών του μελών του Γ.Σ. Δωδε­κά­νη­σος για τη στήριξη και ανά­πτυξη του αθλή­μα­τος που θα με βρίσκει πάντα αρωγό ώστε όλοι μαζί να πετύ­χουμε το καλύ­τερο γι’ αυτό που αγαπάμε και υπη­ρε­τούμε.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια και ένα μεγάλο ΄΄ευ­χα­ρι­στώ”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.