ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη στη Ρόδο 32χρονη για εμπορία ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αστυνομία

Η δρά­στιδα εξω­θούσε στην επαι­τεία ανήλικό παιδί της με σκοπό τον πορισμό παρά­νο­μου εισο­δή­μα­τος

Συνε­λή­φθη χθες (Δευτέρα 23 Οκτω­βρίου 2023) στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 32χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία για εμπορία ανθρώ­πων και έκθεση ανη­λί­κων σε κίνδυνο.

Όπως δια­κρι­βώ­θηκε, η δρά­στιδα χρη­σι­μο­ποιούσε – εκμε­ταλ­λευό­ταν επι­τη­δευ­μένα ανήλικο παιδί της το οποίο εντο­πί­σθηκε να επαιτεί, σε σημεία με μεγάλη του­ρι­στική κίνηση στη Μεσαιω­νική πόλη της Ρόδου, στο­χεύ­ο­ντας στη συμπό­νια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να του προ­σφέ­ρουν χρη­μα­τικά ποσά απο­σκο­πώ­ντας τον πορισμό παρά­νο­μου εισο­δή­μα­τος.

 

Η συλ­λη­φθείσα οδη­γεί­ται στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

 

Η εξι­χνί­αση της υπό­θε­σης εντάσ­σε­ται στις ειδικές επι­χει­ρη­σια­κές δράσεις των αστυ­νο­μι­κών Υπη­ρε­σιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυ­νό­μευση των του­ρι­στι­κών περιο­χών και την πρόληψη-καταπολέμηση παρα­βα­τι­κών συμπε­ρι­φο­ρών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.