Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκαν τα εξής:
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο
Την 23-09-2025 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω
Την 23-09-2024 το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 34 ετών (γυναίκα – άνδρας) οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στην Κάλυμνο
Την 23-09-2025 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητούταν ως ανυπότακτος.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.