Ειδήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Τα αποτελέσματα

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη κατέδειξαν τα αποτελέσματα της κάλπης με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ενσωμάτωση των 471 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,1% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά αντιστοιχούσαν στο 1,19%.

Η κυρία Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον κ. Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του, ενώ έγινε γνωστό ότι θα κάνει δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος πριν τα μεσάνυχτα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.