ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ κοντά σε Νίσυρο και Τήλο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σεισμός 2

Ο νέος σεισμός, μεγέ­θους 3,5 βαθμών της κλί­μα­κας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτό­ματη λύση του Ευρω­παϊ­κού EMSC), σημειώ­θηκε στις 01:37 μετά τα μεσά­νυ­χτα (Παρα­σκευή 24/9).

Το ακριβές επί­κε­ντρο της δόνησης εντο­πί­ζε­ται 36 χλμ. νότια της Κω.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπο­λο­γί­ζε­ται στα 5,2 χλμ.

 

3,4 Ρίχτερ από το Γεω­δυ­να­μικό

H αυτό­ματη λύση του Γεω­δυ­να­μι­κού Ινστι­τού­του του Αστε­ρο­σκο­πείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,4 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 13,6 χλμ., και επί­κε­ντρο τα 10 χλμ. νότια – νοτιο­δυ­τικά της Νισύρου.

Πηγή newsbomb.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.