Ρεπορτάζ

Επικυρώθηκε πρακτικό ποινικής διαπραγμάτευσης καταδίκης λογιστή για υπεξαίρεση

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες μετά την επικύρωση πρακτικού ποινικής διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε, το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων σε λογιστή κατηγορούμενο για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που το έχουν εμπιστευθεί στον υπαίτιο λόγω της ιδιότητάς του ως εντολοδόχου και διαχειριστή ξένης περιουσίας, κατ’ εξακολούθηση.
Μηνυτής είναι επιχειρηματίας, που έχει υποβάλει τρεις μηνύσεις.
Κατηγορείται συγκεκριμένα για το ό,τι τον Οκτώβριο του 2013, ιδιοποιήθηκε παράνομα το συνολικό χρηματικό ποσό των 143.008,73 €, ήτοι χρηματικό ποσό ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που είχε λάβει τμηματικά ως εντολοδόχος της εγκαλούσας ομόρρυθμης εταιρίας και 2 εγκαλούντων εκπροσώπων αυτής για τις ανάγκες της εντολής και ως διαχειριστής της περιουσίας τους, εκτελώντας νομικώς δεσμευτικές πράξεις.

Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Γιάννης Κοκκινογένης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου