Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο πλαίσιο του ρεπό που τους παραχώρησε ο προπονητής τους, Μιχάλης Κουτσουμπάρης.
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων θα υποδεχθεί ξανά τους παίκτες του σήμερα στο γήπεδο της Μαλώνας και το προσεχές Σάββατο θα τους δει αγωνιζόμενους στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΡΑ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 4:45 το απόγευμα.
Σε σχέση με το τεστ κόντρα στον Διγενή, το οποίο έκλεισε με βαριά ήττα 7-1, σ’ αυτό που ακολούθησε με τον Κλεόβουλο οι νεοφώτιστοι εμφανίστηκαν ξεκάθαρα βελτιωμένοι (ηττήθηκαν με 1-0), ταυτόχρονα όμως έδειξαν πως έχουν μπροστά τους αρκετό δρόμο να διανύσουν προκειμένου να εναρμονίσουν την απόδοσή τους με τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Είναι δεδομένο, πως ο «Άγιος» θα αποκτήσει περισσότερες επιλογές και θα γίνει καλύτερος, όταν ενσωματωθούν τρεις από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την προετοιμασία λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της εποχής.
Πρόκειται για τους Σάββα Σκυλλαράκη, Δημήτρη Διονυσακόπουλο και Στέλιο Δεληγιάννη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ