Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διεξάγονται με συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ροδίων (ΔΟΠΑΡ), οι αγώνες δρόμου για όλους με την επωνυμία «RUN GREECE ΡΟΔΟΣ 2018», με Μέγα Χορηγό τη WIND και Τοπικό Χορηγό τον ΔΕΔΔΗΕ.
-Τα αγωνίσματα της εκδήλωσης είναι: 10χλμ (από 15 ετών & μεγαλύτεροι-ες), 5χλμ (από 12 ετών και μεγαλύτεροι-ες) & 1.000μ. (για μαθητές-τριες των τριών τελευταίων τάξεων των δημοτικών σχολείων).
-Στους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος έλληνες και επισκέπτες του νησιού από άλλες χώρες, εφόσον συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (είτε ηλεκτρονικά, είτε αυτοπροσώπως) στα 2 σημεία εγγραφών που λειτουργούν στην πόλη της Ρόδου.
-Από φέτος καθιερώνονται οι Ομαδικές Συμμετοχές από οργανωμένες εργασιακές – επαγγελματικές ομάδες δέκα (10) τουλάχιστον ατόμων. Στις νικήτριες μικτές ομάδες ανδρών – γυναικών θα απονεμηθεί ειδικό κύπελλο.
-Συμβολικό κόστος εγγραφής 5,00€ κατ’ άτομο. (Τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ).
-Οι τρεις (3) πρώτοι και οι τρεις (3) πρώτες του αγωνίσματος των 10χλμ θα μοιραστούν χρηματικό έπαθλο συνολικού ποσού 1.600,00€.
-Την παραμονή των αγώνων (Σάββατο 13/10 10:00 – 20:00) στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, Ιερού Λόχου 3, θα λειτουργήσει ειδικός χώρος διαμονής του υλικού στους συμμετέχοντες.

– ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ:
1)Αναμνηστικό T-shirt,
2)16σέλιδο πρόγραμμα αγώνων,
3)Αριθμό συμμετοχής(BIB NUMBER) με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, καθώς και το επώνυμο του συμμετέχοντα εκτυπωμένο για τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 05/10, 4)Τσάντα πλάτης,
5)Αναμνηστικό μετάλλιο για όσους τερματίσουν,
6)Νερό ή ενεργειακό ποτό,
7)Ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια, καθώς και μετά τον
8)Ασφαλιστική κάλυψη από την ασφαλιστική εταιρεία » ERGO».

Εξάλλου, η εταιρεία «ERGO Ασφαλιστική» είναι η χορηγός εταιρεία του αγώνα «Ergo Τελικός RUN GREECE 3χλμ», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα ανήμερα του Αυθεντικού Μαραθωνίου (Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018): «Οι είκοσι (20) εκπρόσωποι του RUN GREECE Ρόδου (10 άνδρες & 10 γυναίκες από τις 7 ηλικιακές κατηγορίες) θα μεταβούν, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στον «Ergo Τελικός RUN GREECE 3χλμ», συναγωνιζόμενοι τις άλλες έξι (6) ομάδες των αντίστοιχων πόλεων στις οποίες διεξήχθησαν RUN GREECE (Λάρισα – Ιωάννινα – Καστοριά – Ηράκλειο – Αλεξανδρούπολη – Πάτρα), με τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.
Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!».

* Διεύθυνση ηλεκτρονικών εγγραφών: www.run-greece.gr
** Σημεία εγγραφών:
1) Γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ, Βύρωνος 1 Ρόδος, ΤΗΛ/ ΦΑΞ 2241030145. email. segasdod@gmail.com.
2) Πεζόδρομος Πλαστήρα, Δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος, έναντι ΑΚΤΑΙΟΝ, 18:00 – 20:00.

-Οι ναυτιλιακές εταιρείες προσφέρουν:
Α. DODEKANISOS SEAWAYS: 1)Έκπτωση 30% στα εισιτήρια από & προς Ρόδο για συμμετοχή στο RUN GREECE (11-15/10 με αναλυτική λίστα στην Οργανωτική Επιτροπή), 2)Στους 10 καλύτερους-ες από τα νησιά: Σύμη-Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Πάτμο (5 άνδρες – 5 γυναίκες), ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για 1 χρόνο!! (2 από κάθε νησί)
Β. BLUE STAR FERRIES: 40% έκπτωση στα εισιτήριο από Πειραιά-Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κάλυμνο προς Ρόδο μετ’ επιστροφής, για συμμετοχή στο RUN GREECE (11-15/10 με αναλυτική λίστα στην Οργανωτική Επιτροπή).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ