ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Το «πανόραμα» της πρεμιέρας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙ.ΑΣ.- ΟΡΦΕΑΣ

Χωρίς κανένα απο­λύ­τως πρό­βλημα έγιναν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο τα παι­χνί­δια της 1ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας.
Τα περισ­σό­τερα απο­τε­λέ­σματα κρί­νο­νται φυσιο­λο­γικά, χωρίς όμως να λείψουν και οι εκπλή­ξεις.
Το σκορ της αγω­νι­στι­κής σημειώ­θηκε στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας, με τον Α.Σ. Ρόδος να επι­κρα­τεί της ΑΕΡΑ με 4-0, ενώ ο ΔΙ.ΑΣ. επι­βλή­θηκε στο γήπεδο Πυλίου με σκορ 3-1 του μαχη­τι­κού Ορφέα.
Με σκορ 2-1 επι­κρά­τη­σαν ο Κλε­ό­βου­λος του Κλεάνθη, η Α.Ε. Κατ­τα­βιάς του Άρη Αρχαγ­γέ­λου και ο Ποσει­δώ­νας Καρ­πά­θου του Διγενή.
Το μονα­δικό «διπλό» σημειώ­θηκε στο Βάτι όπου ο Απόλ­λω­νας Καλυ­θιών επι­βλή­θηκε του τοπικού Διαγόρα με σκορ 2-1.
Στο τελευ­ταίο χρονικά παι­χνίδι της 1ης αγω­νι­στι­κής ο Ηρακλής Μαρι­τσών έκαμψε την αντί­σταση της Α.Ε. Κω με σκορ 4-1.
Ανα­λυ­τικά:
Α’ Κατη­γο­ρία
1η αγω­νι­στική

Δια­γό­ρας Βατίου- Απόλ­λω­νας Καλυ­θιών: 1-2
Α.Σ. Ρόδος- ΑΕΡΑ: 4-0
Κλεόβουλος- Κλε­άν­θης: 2-1
Α.Ε. Κατταβιάς- Άρης Αρχαγ­γέ­λου: 2-1
Ποσει­δώ­νας Καρπάθου- Διγενής: 2-1
ΔΙ.ΑΣ.- Ορφέας: 3-1
Ηρακλής Μαριτσών- Α.Ε. Κω: 4-1
Επόμενη αγω­νι­στική (2η )
Κλεάνθης- ΑΕΡΑ
Άρης Αρχαγγέλου- Α.Σ. Ρόδος
Ορφέας- Κλε­ό­βου­λος
Α.Ε. Κω- Α.Ε. Κατ­τα­βιάς
Διγενής- ΔΙ.ΑΣ.
Απόλ­λω­νας Καλυθιών- Ηρακλής Μαρι­τσών
Ποσει­δώ­νας Καρπάθου- Δια­γό­ρας Βατίου

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.