Σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει και εμπιστεύεται από την κοινή τους θητεία στον Νηρέα, θα στηρίξει ο προπονητής της Αδελφοσύνης, Νώντας Αξιώτης, τους στόχους της νέας του ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε σε όλα με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Σταμάτη Αμπελά, καθώς και με τον αμυντικό μέσο Γιάννη Προβιά, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επισημοποιηθεί άλλη μία σημαντική μετεγγραφή, αυτή του γνωστού επιθετικού Σταύρου Σαπαλίδη.
Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις έως τέσσερις περαιτέρω προσθήκες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Αδελφοσύνη βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου Μανώλη Καψαλάκη, καθώς και του κεντρικού αμυντικού Ζώη Καρίνου, οι οποίοι επίσης συνεργάστηκαν με τον Νώντα Αξιώτη στον Νηρέα.
Ο τελευταίος είναι βέβαιος πως θα εμφανίσει, στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ένα ποιοτικό, συμπαγές και αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα αρχίσει να «χτίζει» στις 10 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία για την οποία έχει προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας.
Η Αδελφοσύνη θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί, για τις ανάγκες των προπονήσεων και των επίσημων αγώνων της, το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ