Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, έδωσε την Παρασκευή, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χρυσόπουλου να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις.
Ο νεαρός τεχνικός δοκίμασε δύο διαφορετικές εντεκάδες για να διαπιστώσει σε ποιά κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (εκτός απροόπτου).
Βέβαια η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν του επέτρεψε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα (ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών απαρτίζεται από έφηβους και θα αγωνιστεί στην Β’ Κατηγορία του ομίλου Νήσων) όμως δοκίμασε, έστω και σε αρχικό στάδιο, κάποια από αυτά που έχει στο μυαλό του για την νέα σεζόν.
Πρωινή προπόνηση και φιλικά με Α.Σ. Ρόδος
Παρά το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής, χθες διεξήχθη κανονικά η πρωινή προπόνηση.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Α.Ο. Πυλίου θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ προετοιμάζεται για κάποιες φιλικές αναμετρήσεις.
Αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Ρόδος στις 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πυλίου και στην συνέχεια μετά από μια εβδομάδα θα ταξιδέψει ο Α.Ο. Πυλίου στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τα «ελάφια».
Βέβαια επειδή η ομάδα πρέπει να έχει φιλικούς αγώνες στα… πόδια της δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και τις ομάδες της Κω που ξεκινούν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για την Α’ Κατηγορία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ