ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Πρόσθεσε ταλέντο με Κουλούμπρη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΡΗΣ

Ακόμη έναν νεαρό πο­δο­σφαι­ρι­στή απέ­κτη­σε ο Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος, ο οποί­ος φέτος θα έχει αρ­κε­τό… τα­λέ­ντο στο ρό­στερ του. Ο λόγος για τον 16χρονο αμυ­ντι­κό Σάββα Κου­λού­μπρη, ο οποί­ος ανα­κοι­νώ­θη­κε επί­ση­μα από την ομάδα. Ο νε­α­ρός Κου­λού­μπρης είναι αμυ­ντι­κός και τα προη­γού­με­να χρό­νια αγω­νι­ζό­ταν στον Ευκλή Σο­ρω­νής. Με την προ­σθή­κη του ο «το­ξο­βό­λος» κλεί­νει ακόμη μια «τρύπα» στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό του, το οποίο ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θεί με την από­κτη­ση ακόμη δύο παι­κτών. Έτσι ο κ. Στε­φα­νί­δης θα έχει στη διά­θε­ση του ένα πλή­ρες ρό­στερ, για να δου­λέ­ψει μαζί του στην προ­ε­τοι­μα­σία και να είναι έτοι­μο για την πρε­μιέ­ρα του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής.

Ανα­λυ­τι­κά, η ανα­κοί­νω­ση των «ερυ­θρο­κί­τρι­νων»: «Η διοί­κη­ση του Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας της με τον τα­λα­ντού­χο πο­δο­σφαι­ρι­στή Σάββα Κου­λού­μπρη. Ο Σάβ­βας είναι 16 ετών γεν­νη­μέ­νος στη Ρόδο και αγω­νί­ζε­ται ως αμυ­ντι­κός. Τον κα­λω­σο­ρί­ζου­με και του ευ­χό­μα­στε υγεία και μια λα­μπρή πο­δο­σφαι­ρι­κή χρο­νιά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.