Στην περισυλλογή και διάσωση 77 μεταναστών που επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας προχώρησαν πλωτά του Λιμενικού.
Νωρίτερα κάποιος από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου είχε ζητήσει βοήθεια μέσω του 112 αναφέροντας ότι το σκάφος βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα οι αλλοδαποί με ένα πλωτό του λιμενικού και ένα δεξαμενόπλοιο μεταφέρονται στο λιμάνι της Νάξου.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.