Ρεπορτάζ

Ανατέθηκε σε δύο εταιρείες υπηρεσία οδοκαθαρισμού και αποψιλώσεων στις 10 δημοτικές ενότητες της Ρόδου

Σε μια εταιρεία της Ρόδου και μια της Δράμας ανατέθηκε πέραν του έργου της μίσθωσης 10 απορριμματοφόρων και 30 press containers για την κάλυψη των αναγκών στις 10 δημοτικές ενότητες του νησιού της Ρόδου και το έργο του οδοκαθαρισμού και των αποψιλώσεων.
Με τις αποφάσεις που υπεγράφησαν ανατίθεται συγκεκριμένα η μίσθωση απορριμματοφόρων για τις Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, Δ.Ε. ΑΦΑΝΤΟΥ, Δ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΜΕΙΡΟΥ και Δ.Ε. ΑΤΑΒΥΡΟΥ στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία ΛΑΟΥΔΙΚΟΣ Χ.- ΑΣΠΡΑΚΗ Ι. Ο.Ε. με έδρα την Ρόδο.
Επιπλέον ανατίθεται η μίσθωση απορριμματοφόρων για τις Δ.Ε. ΙΑΛΥΣΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Δ.Ε. ΛΙΝΔΟΥ, Δ.Ε. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ και Δ.Ε. ΡΟΔΟΥ στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. με έδρα την Δράμα.
Στην εταιρεία ΛΑΟΥΔΙΚΟΣ Χ.- ΑΣΠΡΑΚΗ Ι. Ο.Ε. με έδρα την Ρόδο ανατίθενται οι υπηρεσίες καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων και αποψιλώσεων στις Δ.Ε. ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, Δ.Ε. ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΜΕΙΡΟΥ Δ.Ε. ΑΦΑΝΤΟΥ  και Δ.Ε. ΑΤΑΒΥΡΟΥ ενώ στην εταιρεία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. με έδρα την Δράμα οι ίδιες υπηρεσίες στις Δ.Ε. ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε. ΛΙΝΔΟΥ, Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Δ.Ε. ΙΑΛΥΣΟΥ και Δ.Ε. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη λύση προτάθηκε αρμοδίως ως η μόνη ενδεδειγμένη για την υλοποίηση του έργου της αποκομιδής των απορριμμάτων μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την διενέργεια νέου διεθνούς διαγωνισμού.
Ο νέος διαγωνισμός θα αφορά στο βόρειο και νότιο τμήμα της Ρόδου με ξεχωριστή διαδικασία όπως ξέχωρη θα είναι και η διαδικασία για την ανάθεση του έργου του πρασίνου.
Πιο συγκεκριμένα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση των μισθώσεων απορριμματοφόρων με πλήρωμα στις 10 Δημοτικές Ενότητες για χρονικό διάστημα 92 ημερολογιακών ημερών.
Ενέκρινε ακόμη την ανάθεση υπηρεσιών καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες Δ.Ε. Ρόδου, Δ.Ε. Ιαλυσού, Δ.Ε. Καλλιθέας, Δ.Ε. Αφάντου, Δ.Ε. Αρχαγγέλου, Δ.Ε. Πεταλούδων, Δ.Ε. Καμείρου, Δ.Ε. Αταβύρου, Δ.Ε. Λινδίων, Δ.Ε. Νότιας Ρόδου για χρονικό διάστημα έως 85 εργάσιμων ημερών (6ήμερη εργασία την εβδομάδα) πλην Κυριακών και αργιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου