Αθλητικά

Η αρχή θα γίνει με τον…αρχηγό!

Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω! Λογικά, από τον… Βασίλη Ξανθόπουλο θα ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός του Κολοσσού. Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, οι Ροδίτες επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκπληκτικό τους αρχηγό, ο οποίος φέτος ήταν απλά συγκλονιστικός. Ο Ξανθόπουλος σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ο «εγκέφαλος» της ομάδας και παρά τα 37 του χρόνια έδωσε και τη ψυχή του για την ομάδα, κάτι που έχει εκτιμηθεί δεόντως από τη διοίκηση της ομάδας και φυσικά τον Ηλία Καντζούρη. Ο Κολοσσός, μέχρι και να έρθει στη Ρόδο ο Γκλιν Ουότσον, είχε μοναδικό «καθαρό» άσο τον έμπειρο αθλητή, ο οποίος έκανε κατάθεση ψυχής και ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για να κρατήσει τον Ξανθόπουλο στη Ρόδο. Η προσφορά του φέτος στην πορεία του Κολοσσού ήταν τεράστια και φυσικά είναι ο πρώτος παίκτης που θα κληθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη ροδίτικη ομάδα.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑΛΑ
Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Γιώργο Σιγάλα θα έχουν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Ρόδου. Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ θα επισκεφτεί από σήμερα αρκετά δημοτικά σχολεία του νησιού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο του προγράμματος, του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, «Επισκέψεις Επιλεγμένων εκπροσώπων του Συλλόγου Ολυμπιονικών σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε) για το σχολικό έτος 2020-21», σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 24-05-2021 θα αρχίσουν οι επισκέψεις του Ολυμπιονίκη της Καλαθοσφαίρισης Γιώργου Σιγάλα, στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στην Ρόδο. Στόχος του προγράμματος είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό. Ύστερα από πρόσκληση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στο πρόγραμμα συμμετέχουν 18 Δημοτικά Σχολεία της Ρόδου. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα ληφθούν υπόψη όλα τα ισχύοντα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του COVID 19. Τα σχολεία που συμμετέχουν είναι:
1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΛΥΣΟΥ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΛΑΚΟΥ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΒΑΡΔΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΡΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΜΥΛΙΑΣ
ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου