Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιοι,

Λίγες ώρες πριν από κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, σας καλούμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αλλάξει σελίδα η πατρίδα μας. Θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες σε μια προσπάθεια εθνικής αναγέννησης. Εμείς δεν τελειώνουμε κανέναν, αρχίσουμε την προσπάθεια να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα.

Η ψήφος σας στις ευρωεκλογές ας είναι ένα ηχηρό μήνυμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η χώρα αλλά και η Δωδεκάνησος. Η απραξία, η ισοπέδωση, η μιζέρια, οι εθνικές υποχωρήσεις να φύγουν με την ψήφο μας από τις ζωές μας και από τη χώρα μας. Στο χέρι μας είναι.

Οι Έλληνες δεν θέλουν άλλο φόβο αλλά ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Θέλουν σχέδιο, δουλειά, πρόοδο, να πάμε επιτέλους μπροστά. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ποιοι θα φύγουν αλλά ποιοι θα έρθουν να τους αντικαταστήσουν. Μπορούμε να πάμε μπροστά, να αλλάξουμε τη ζωή των Ελλήνων, να την κάνουμε πολύ καλύτερη.

Σας καλούμε να στείλετε μήνυμα απαλλαγής για να αποκτήσει ξανά η Δωδεκάνησος προοπτική, ανάπτυξη, ασφάλεια. Για να ξαναγίνει η Ελλάδα μια ευνομούμενη και κανονική χώρα.

Ραντεβού στην κάλπη

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ