Ειδήσεις

Δικογραφία σε βάρος δικαστικής αντιπροσώπου!

Ως γνωστόν, κάθε εκλογική διαδικασία συνιστά πρωταρχικό στοιχείο στη λειτουργία της δημοκρατίας σε εθνικό (κεντρικό ή τοπικό/περιφερειακό), αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη διασφάλιση της ορθής τήρησης της σχετικής διαδικασίας και την ανόθευτη, έμπρακτη έκφραση της λαϊκής βούλησης συμβάλλει καθοριστικά η ανάθεση του λειτουργήματος του δικαστικού αντιπροσώπου.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Σοφία Βαίτση σχημάτισε σήμερα προκαταρκτική δικογραφία σε βάρος δικαστικής αντιπροσώπου σε εκλογικό τμήμα ακριτικού νησιού για παράβαση του εκλογικού νόμου.

Η δικαστική αντιπρόσωπος, υπάλληλος σε δικαστήριο της πρωτευούσας, δεν παρέδωσε αρμοδίως στο Πρωτοδικείο Ρόδου τα πρακτικά εκλογής και την αναφορά της, φέρεται να τα έχει πετάξει και όταν της ζητήθηκαν εκείνη να προτίμησε να φύγει για να μην χάσει το πλοίο της επιστροφής της στο νησί που έχει διοριστεί για να ασκήσει καθήκοντα και στις αυριανές εκλογές!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου