Ειδήσεις

Καρίκης: «Η νίκη η δική μας θα είναι η νίκη όλων των Ροδίων πολιτών»

«Η νίκη η δική μας θα είναι η νίκη όλων των Ροδίων πολιτών»

Η πενταετία που ξεκινάει την επομένη των εκλογών είναι πολύ κρίσιμη για το νησί μας. Πρέπει πλέον να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην πραγματοποίηση του Οράματός μας για μία νέα, καλύτερη Ρόδο, μία Ρόδο με νέα αισθητική, μία Ρόδο καλύτερη για εμάς, για τα παιδιά μας και όλες τις επόμενες γενιές.

Είναι χρέος όλων μας να συμμετάσχουμε σε αυτές τις εκλογές για να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας, για να συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις του δήμου, για να γίνουμε ενεργά μέλη της κοινωνίας την οποία θα επιλέξουμε να οικοδομήσουμε εμείς οι ίδιοι για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών.

Απαιτείται ενότητα και συσπείρωση γύρω από μία πρόταση, μία παράταξη που θα λειτουργήσει με αποκλειστικά αυτοδιοικητικούς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς κομματικές ταμπέλες και κομματική λογική με μόνο στόχο να φέρει το νέο στο νησί μας.

Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να επιλέγουμε αυτούς που μας απογοήτευσαν. Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ίδια πρόσωπα που αλλάζουν θέσεις και αξιώματα και φυσικά δεν έχουν ούτε να προσφέρουν κάτι παραπάνω, ούτε να εκφράσουν νέες θέσεις και προτάσεις. Σε αυτές τις νοοτροπίες και πρακτικές που έθεσαν τη Ρόδο μας στο περιθώριο και στέρησαν το όραμα για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική και ανάπτυξη, πρέπει να δώσουμε ένα οριστικό τέλος.

Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Η ψήφος όλων των πολιτών είναι η δύναμη που έχουν στα χέρια τους και μπορούν να την επενδύσουν εκεί που ξέρουν ότι θα πιάσει τόπο, στην παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, Ροδίτισσες και Ροδίτες, να προσέλθουν στις κάλπες, να μας ενδυναμώσουν, να μας δώσουν την ευκαιρία για να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε οραματιστεί για τον τόπο μας και να καταφέρουμε με σκληρή δουλειά και αυταπάρνηση, να προσφέρουμε μία νέα προοπτική, ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον.

Η ψήφος στην παράταξη «Ροδίων Όραμα» είναι μια ψήφος ευθύνης. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών μας και θα κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας.

Θέλουμε να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα. Η νίκη της παράταξής μας θα είναι η νίκη όλων των σκεπτόμενων πολιτών!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είμαστε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας είναι δύο. Ο ένας είναι αυτός της συντήρησης των «δικών μας παιδιών», της ήσσονος προσπάθειας.

Ο άλλος ο πιο δύσκολος μα συνάμα και πιο γοητευτικός, γεμάτος προκλήσεις, νέες ιδέες και πίστη στην καινοτομία, είναι αυτός που προτείνουμε εμείς. Μία παράταξη, ένα Όραμα, με καινούριο τρόπο σκέψης, πίστη στην αξιοκρατία και με ώθηση την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Η μάχη της Κυριακής, μία μάχη γεμάτη συμβολισμούς, ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο δεν θα είναι ούτε εύκολη, ούτε σύντομη. Το ποιες δυνάμεις τελικά θα επικρατήσουν, το αν η Ρόδος θα επιλέξει την πρόοδο ή τον μικροκομματισμό και την συντήρηση εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σας ψήφο. Αναλογιζόμενοι την μεγάλη ευθύνη απέναντι στους ίδιους μα και στο μέλλον των γενεών που έρχονται, σας καλώ να την αξιοποιήσετε.

Στράτος Καρίκης,

Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου,

Επικεφαλής τα παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου