Επιστολή στην ΕΠΟ προγραμματίζουν να αποστείλουν οι περισσότερες Ενώσεις απ’ όλη την Ελλάδα εν όψει της 28ης Απριλίου.
Πάνω από τις μισές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, έχουν συντάξει ένα έγγραφο με το οποίο εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος».
«Δεν μπορούμε να παίξουμε, δώστε λύση για να διακοπεί οριστικά η σεζόν», είναι σε γενικές γραμμές το πνεύμα της επιστολής.
Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, είχε επικοινωνία με κάποιους από τους ομόλογούς του και συμφώνησαν ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν πρέπει και δεν μπορούν να συνεχιστούν. Αυτή θα είναι η γραμμή τους και η λογική λέει ότι θα περάσει.
Πιέσεις προς την ΕΠΟ φαίνεται πως προκύπτουν και από ομάδες της Γ’ Εθνικής που έχουν δηλώσει μέσω των παραγόντων τους ότι δεν πρόκειται να κατέβουν εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Πάντως, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», η ΕΠΣ Δωδεκανήσου δεν συμπεριλαμβάνεται στις Ενώσεις που θα υπογράψουν την επιστολή, παρότι δεν είναι αντίθετη στην ολοκλήρωση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κάτι απόλυτα φυσικό, καθώς, ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης είναι μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ