Ο Απόλλωνας Καλυθιών κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο και την απευθείας άνοδό του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έπειτα από δύο χρόνια.
Η ολοκλήρωση της φετινής απόλυτα επιτυχημένης σεζόν για τους Καλυθενούς, συνέπεσε με την απόφαση τριών αθλητών του συλλόγου να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, μετά από μακρά θητεία στα γήπεδα.
Ο λόγος για τους Στέργο Σταυρή, Λευτέρη Μαυρομούστακο και Δημήτρη Ζουρούδη, με τον Απόλλωνα Καλυθιών να εκδίδει ανακοίνωση ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη τους προσφορά στον σύλλογο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όλοι νιώθουν ευγνωμοσύνη για την αγωνιστική τους προσφορά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η νέα εποχή για τον Απόλλωνα Καλυθιών με την πανάξια επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου συμπίπτει με το τέλος εποχής, σε αγωνιστικό επίπεδο, για τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές και παράλληλα υπέροχους ανθρώπους. Η οικογένεια του Απόλλωνα ( διοίκηση , αγωνιστικό τμήμα , παλαίμαχοι , φίλαθλοι ) και η κοινωνία των Καλυθιών αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την προσφορά των Στέργου Σταυρή ( από μικρός στα γήπεδα του χωριού στα χνάρια του πάτερα του Λευτέρη), Λευτέρη Μαυρομούστακου ( μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε) και Δημήτρη Ζουρούδη ( μακάρι να είχαν συναντηθεί νωρίτερα οι δρόμοι μας ) που επέλεξαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους πανηγυρίζοντας την άνοδο.
Τα νέα παιδιά της ομάδας διδάχθηκαν από εσάς πώς να είναι καλοί ποδοσφαιριστές και πώς να είναι άξιοι συμπαίκτες.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ξέρουμε ότι πάντα θα είστε διπλά στην Απολλωνάρα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ