Αποφασιστικής σημασίας είναι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι για τον Α.Σ. Ρόδος, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Νίκαιας από τον τοπικό Ιωνικό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Τα «ελάφια» με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα μπλέξουν σε σοβαρές περιπέτειες όσον αφορά στην σωτηρία τους, ενδεχόμενο που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται στο στρατόπεδο των «πρασίνων».
Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τι διακυβεύεται στην αναμέτρηση και παρουσιάζονται πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Φυσικά γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, όμως σε τέτοιο παιχνίδι που κρίνονται οι κόποι μία χρονιά ξεχωρίζουν… οι άνδρες από τα παιδιά.
Η αποστολή των «ελαφιών» αναχώρησε χθες το πρωί για την Αθήνα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται χθες σε γήπεδο της πρωτεύουσας με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Ο Τίμος Καβακάς έχει στη διάθεσή του, τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεριαλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Δαβρής, Πότσι, Αυγενικού, Πινδώνης, Μυλωνάς, Λέκκα, Μπούτερ, Βολονάκης, Δημητριάδης, Αλμπίν, Αλιμερκάι, Καμπούρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ