ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΟΠΕ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Γιώργος Καραμπέτσος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Καραμπετσος- Βολεϊ

Την υπο­ψη­φιό­τητά του για την προ­ε­δρία της Ε.Ο.ΠΕ. ανα­κοί­νωσε μαζί με τον απο­λο­γι­σμό της τετρα­ε­τίας αλλά και το πλάνο δράσης για τη νέα θητεία, ο Γιώργος Καρα­μπέ­τσος.

Μεταξύ άλλων ο νυν πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δίας ανέφερε:

«Με απόλυτο σεβασμό στην ημέρα αυτή αλλά και στις υπο­χρε­ώ­σεις που ανέλαβα πριν από τέσσερα χρόνια και ύστερα από ώριμη σκέψη, απο­φά­σισα να θέσω υπο­ψη­φιό­τητα για τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στις 27 Μαρτίου 2021 διεκ­δι­κώ­ντας ψήφο εμπι­στο­σύ­νης από τον κόσμο του βόλεϊ.

Ανα­κοι­νώνω την κίνηση ‘’Πρώτα το Βόλεϊ’’ που θα διεκ­δι­κή­σει την διοί­κηση της Ομο­σπον­δίας Πετο­σφαί­ρι­σης (Ε.Ο.ΠΕ.).

Το 2016 όταν μαζί με τους συνερ­γά­τες μου στο Δ.Σ. περά­σαμε το κατώφλι της Ε.Ο.ΠΕ. βρήκαμε ένα δια­λυ­μένο οργα­νι­σμό που όδευε ολο­τα­χώς στην χρε­ο­κο­πία έχοντας χρέη περίπου επτά­μιση εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ (7.500.000€) σε πεντα­κό­σιους (500) προ­μη­θευ­τές και φυσικά πρόσωπα.

Έγινε παρα­γραφή 3.500.000€, κερ­δί­σαμε στο εφετείο το δικα­στικό αγώνα με το Ο.Α.Κ.Α. για χρέος 500.000€ και δια­κα­νο­νί­σαμε χρέη 3.500.000€».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.