ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια από Ευκλή και Κλεάνθη στον Μανώλη Μωραΐτη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση

Σε βαρύ πέν­θος βυ­θί­στη­κε η οι­κο­γέ­νεια του προ­πο­νη­τή της ακα­δη­μί­ας του Ευκλή και πα­λαιό­τε­ρα της αντί­στοι­χης του Κλε­άν­θη, Μα­νώ­λη Μω­ρα­ΐ­τη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η πο­λυα­γα­πη­μέ­νη του μη­τέ­ρα.

Οι διοι­κή­σεις των δύο σω­μα­τεί­ων έσπευ­σαν να εκ­φρά­σουν τα ει­λι­κρι­νή τους συλ­λυ­πη­τή­ρια, μέσα από τις πα­ρα­κά­τω ανα­κοι­νώ­σεις τους:

Ο Ευ­κλής

«Το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο του Α.Ε.Σ. Ευ­κλής Σο­ρω­νής, οι προ­πο­νη­τές, οι μι­κροί και με­γά­λοι πο­δο­σφαι­ρι­στές, οι γο­νείς των παι­διών και οι φί­λα­θλοί του, εκ­φρά­ζουν τα βα­θύ­τε­ρα συλ­λυ­πη­τή­ριά τους στον προ­πο­νη­τή της Ακα­δη­μί­ας του Α.Ε.Σ. Ευ­κλής Σο­ρω­νής Μα­νώ­λη Μω­ρα­ΐ­τη, για την απώ­λεια της μη­τέ­ρας του».

Ο Κλε­άν­θης

«Το Δ.Σ. και όλη η οι­κο­γέ­νεια του Α.Ε.Σ. Κλε­άν­θης Πα­ρα­δει­σί­ου εκ­φρά­ζει τα θερμά και ει­λι­κρι­νή συλ­λυ­πη­τή­ρια στον παλιό προ­πο­νη­τή των τμη­μά­των της Ακα­δη­μί­ας μας Μα­νώ­λη Μω­ρα­ΐ­τη, για τον χαμό της αγα­πη­μέ­νης του μη­τέ­ρας. Μα­νώ­λη, να είσαι γερός να τη θυ­μά­σαι».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.