ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η διάσωση του πληρώματος του “Kerem S” από Super Puma στη Λεβίθα (βίντεο)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
διάσωση

Tην Πα­ρα­σκευή 20 Φε­βρουα­ρί­ου 2015 και ώρα 17:57, ελι­κό­πτε­ρο Super Puma της Πο­λε­μι­κής Αε­ρο­πο­ρί­ας, απο­γειώ­θη­κε από την Κω, με σκοπό τη διά­σω­ση του εξα­με­λούς πλη­ρώ­μα­τος του φορ­τη­γού πλοί­ου “Kerem S”, ση­μαί­ας Αγίου Βι­κέ­ντιου, το οποίο είχε προ­σα­ρά­ξει στις 17:44, στο βό­ρειο άκρο της νήσου Λε­βί­θα, 16 ναυ­τι­κά μίλια δυ­τι­κά της Λέρου.

Η επι­χεί­ρη­ση διά­σω­σης ολο­κλη­ρώ­θη­κε στις 19:15 και οι δια­σω­θέ­ντες με­τα­φέρ­θη­καν με ασφά­λεια στην Κω στις 19:35.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.