Ειδήσεις

Ρεσιτάλ προγραμματικών συμβάσεων από τον Μαχαιρίδη

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2014 στη Σύρο, η περιφερειακή αρχή Ν. Αιγαίου επιβεβαίωσε την προχειρότητα και την ασυνεννοησία που τη διέπει.

Δώδεκα (12) προγραμματικές συμβάσεις – μεταξύ αυτών και τροποποιήσεις – της ΠΝΑ με άλλους φορείς δεσμεύουν τη μελλοντική πορεία της Περιφέρειας και δείχνουν την “προχειρότητα” με την οποία η περιφερειακή αρχή αντιμετωπίζει την αναπτυξιακή αναγκαιότητα των νησιών μας.

Είναι ενδεικτικό και συγχρόνως λυπηρό, καθώς οι Κυκλάδες διακρίνονται με μηδενικό αριθμό προγραμματικών συμβάσεων, σε αντίθεση με τη Δωδεκάνησο.

Οι δύο (2) διαφορετικές ταχύτητες μεταξύ των δύο Νησιωτικών συμπλεγμάτων της ΠΝΑ και ο επιπόλαιος τρόπος με τον οποίο κινούνται ο κ. Μαχαιρίδης και οι συνεργάτες του γεννούν ερωτηματικά και αναδεικνύουν τη διγλωσσία τους. Από τη μια μιλούν για ισόρροπη ανάπτυξη Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και από την άλλη πράττουν ακριβώς το αντίθετο.

Η παράταξή μας “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας” ψηφίζει τις προγραμματικές συμβάσεις, με την ελπίδα να υλοποιηθούν…

Όμως, η περιφερειακή αρχή παλινωδεί καθώς της ταιριάζουν απόλυτα οι στίχοι γνωστού τραγουδιού: “άλλα λέω κι άλλα κάνω κι άλλα εννοώ”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου