Τοπικές Ειδήσεις

Διανομή τροφίμων από τη Λέσχη LIONS Ρόδου

Ακολουθώντας την παράδοση πλέον και με τη λήξη των απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας, η Λέσχη LIONS Ρόδου επανήλθε στις κανονικές της δραστηριότητες και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων οργάνωσε συλλογή τροφίμων που προσέφεραν τα μέλη της είτε εις είδος είτε εις χρήμα για αγορά προς κάλυψη αναγκών δομών υποστήριξης αναξιοπαθούντων της πόλης μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής κοινωνικής αλληλεγγύης συγκέντρωσαν αρκετό όγκο τροφίμων και μέλη της Λέσχης επισκέφθηκαν το Δημοτικό Συσσίτιο, το Χαραλάμπειο γηροκομείο, τον Ερυθρό Σταυρό και τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην παλαιά πόλη, όπου τα διένειμαν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Αντιπροσωπεία της Λέσχης, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της L. Παύλο Μπακίρη, επισκέφθηκε και φέτος στρατιωτικά Φυλάκια και έδωσε συμβολικά δώρα και τις ευχές της στα στρατευμένα μας παιδιά.

Η υποδοχή ήταν άψογη. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Υποδιοικητή της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Μιχαήλ Ρούσσινο και τον Αντισυνταγματάρχη Αλέξανδρο Κάλτση που ήταν εκεί και μας υποδέχθηκαν μαζί με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες.

Το κλίμα ήταν γιορταστικό, οι στρατιώτες έψαλαν τα Κάλαντα και επικράτησε μια εγκαρδιότητα που ταίριαζε με το πνεύμα των ημερών.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Λέσχης μας Γεώργιο και Ευαγγελίτσα Αλεξανδρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη και Ιωάννη Χατζημανώλη καθώς και τον Ιωάννη Σπανό εκπρόσωπο του Super Market Κρητικός, την Βάσω Μονογιούδη καταστήματα “Secret”, που προσέφεραν τα δώρα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Επιτελείου της 95 ΑΔΤΕ και ιδιαιτέρως τον Διοικητή Υποστράτηγο Δημ. Βακεντή, όχι μόνο γιατί μας διέθεσε το όχημα για τις μετακινήσεις μας στα Φυλάκια, αλλά και για το όλο πνεύμα που έχει εμφυσήσει στο προσωπικό, ώστε να ευρίσκεται σε υψηλό επίπεδο το αξιόμαχο των Μονάδων.

 

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου

Ο Πρόεδρος ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ Ο Γεν. Γραμματέας ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου