Ειδήσεις

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Με νέο έγγραφο ο «αρχηγός» απαγορεύει την κυκλοφορία σε πρόσφυγες και μετανάστες

Ντοκουμέντο από την εσωτερική αλληλογραφία του αρχηγού των «Θεματοφυλάκων» με τα μέλη της οργάνωσης, φέρνει στο φως το protothema.gr
Άλλο ένα έγγραφο από τους Θεματοφύλακες έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το protothema.gr στο οποίο ο «αρχηγός» τους απαγορεύει την χρήση μάσκας, επιβάλλει την λειτουργία των καταστημάτων δίχως περιορισμούς για την πανδημία ενώ απαγορεύει και την χρήση μάσκας!

Στο εν λόγω έγγραφο, το οποίο αποκαλεί «βούλευμα» και εστάλη με μέιλ από τον αρχηγό των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» ή αλλιώς των «Αυτοχθόνων Ελλήνων», Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, γίνεται λόγος για την διαγραφή και επιστροφή όλων γενικώς των προστίμων που επιβλήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές στα πλαίσια των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας καθώς και την απαγόρευση επιβολής νέων.

«Δια ταύτα ανακαλώ και εξαφανίζω» γράφει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης απευθυνόμενος στα μέλη της οργάνωσης του, εννοώντας ότι… εξαφανίζει όλες τις διαταγές και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου της Πολιτικής Προστασίας, «που αφορούν την υπόθεση Covid-19», διότι, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, «είναι εσφαλμένες για ιατρικούς, ψυχολογικούς, ουσιαστικούς, τυπικούς και νομικούς λόγους».

Ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων» καταφέρεται εναντίον των λοιμοξιολόγων τους οποίους αποκαλεί «κερδοσκόπους, επίορκους, έκπτωτους και αναξιόπιστους» κατηγορώντας τους για διαπλοκή με τις φαρμακευτικές εταιρίες.

Παρακάτω… διατάσσει την ομαλή λειτουργία όλων των καταστημάτων και επιχειρήσεων της χώρας χωρίς την επιβολή περιορισμών ενώ απαγορεύει την χρήση μάσκας στις εκκλησίες και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης «από διδάσκοντες και διδασκόμενους». Το ίδιο ισχύει και για την χρήση «ανέλεγκτων αντισηπτικών» στα σχολεία, υπογραμμίζει ο αρχηγός των «Θεματοφυλάκων».

Και έχει και συνέχεια καθώς ο Χαραλαμπίδης …απαγορεύει τη χρήση μάσκας από οδηγούς και επιβάτες όλων των μέσων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης μέσων μεταφοράς, ακόμη και από τα μέσα μεταφοράς πολιτών και στρατού, διότι «προκαλεί οξυγονοπενία που προκαλεί μείωση των αντανακλαστικών και εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, απώλεια συνείδησης, κίνδυνο ατυχήματος και απώλειας ζωής».

Επιπλέον, «απαγορεύεται η θερμομέτρηση με θερμόμετρα λέιζερ και επιβάλλεται η χρήση ψηφιακών ή υδραργυρικών θερμομέτρων».

Και καταλήγει …απαγορεύοντας την κυκλοφορία σε πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους αποκαλεί … «εισβολείς κρυπτοεποίκους που προκάλεσαν έκτακτο συνωστισμό για ιατρικούς προληπτικούς και δημογραφικούς λόγους, διατάσσοντας παράλληλα, επιτάχυνση της άμεσης απέλασης τους αφού τους αφαιρεθεί η ιθαγένεια και η υπηκοότητα το ταχύτερο δυνατόν με την επιμέλεια των δυνάμεων ασφαλείας».

Δείτε το έγγραφο

Πηγή protothema.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου