Τοπικές Ειδήσεις

Διεξαγωγή ημερίδας προώθησης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού έργου UMARG

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, η ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου UMARG- Using Augmented Reality Games to develop key competences through learning about sustainable development. Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου και διοργανώθηκε από την ερευνητική ομάδα Media Pedagogy Research Group και το Κολλέγιο Ρόδου.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 50 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας και τους τρόπους παιδαγωγικής αξιοποίησης της. να δουν παραδείγματα εκπαιδευτικών σεναρίων με τη χρήση παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας με βάση την τοποθεσία και τέλος να εξασκηθούν στη χρήση της πλατφόρμας δημιουργίας παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας Taleblazer.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου