Τοπικές Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάδειξης και προστασίας στο πάρκο Ροδίνι.

Την άνοιξη παραδίδεται το έργο

Πριν λίγες μέρες υπογράφηκε η Σύμβαση για να ξεκινήσει το έργο για την Προστασία και την Ανάδειξη του Πάρκου Ροδίνι. Σήμερα, ξεκίνησε ήδη το έργο και την Άνοιξη θα παραδοθεί στους δημότες και τους επισκέπτες του νησιού. Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Λίτσα Κρεμαστινού επισκέφτηκε τον χώρο, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου Εταιρείας, επέβλεψε την έναρξη των εργασιών και έδωσε τις σχετικές οδηγίες για την επιτάχυνση όλων των εργασιών.
Ένα εμβληματικό, με πολύ σημαντικό ρόλο για την κοινωνία της Ρόδου έργο, υλοποιείται. Μια παρέμβαση που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες προχωράει πια και με γρήγορους ρυθμούς. Αυτό ακριβώς επεσήμανε και ο Δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε:
« Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που καταφέραμε ένα έργο που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες, να το απεμπλέξουμε από γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες και εμπόδια, και να το παραδώσουμε στις αρχές της άνοιξης, στην κοινωνία της Ρόδου, δίνοντας μια σημαντική περιβαλλοντολογική προοπτική στο νησί μας και ένα πολύ σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα».
Έτσι θα συνεχίσει η Δημοτική Αρχή. Με έργα και όχι λόγια. Με επιτάχυνση της υλοποίησης έργων που ωρίμασαν μετά από προσπάθειες όλου του προηγούμενου διαστήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου