Τοπικές Ειδήσεις

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Ρόδου, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής το Σάββατο 24/11/2018 από 17.00 έως 20.00.

Στη συνάντηση εκτός από την εκπρόσωπο του ΚΕΣΥΠ Ρόδου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των παραγωγικών (στρατιωτικών) σχολών (ΣΣΕ, ΣΑΝ, ΣΣΑΣ, ΣΜΥ) από στελέχη της 95 ΑΔΤΕ. Στην ίδια συνάντηση θα συμμετάσχει και ο κ. Χρ. Ατλάσης*, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο κολέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

 

17.00 – 18.00: Εκπρόσωποι της 95 ΑΔΤΕ – Παρουσίαση στρατιωτικών σχολών (ΣΣΕ Ευελπίδων – ΣΑΝ Νοσηλευτική – ΣΣΑΣ Σχολές Σωμάτων Στρατού – ΣΜΥ Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών)

18.00 – 18.10 Διάλειμμα

18.10 – 18.40: Μ. Καραϊσαρλή* Σπουδές στην Ελλάδα

18.40-18.50 Διάλειμμα

18.50 – 19.20 Χρήστος Ατλάσης Επαγγέλματα με μέλλον – Σπουδές στο εξωτερικό – Πώς διαμορφώνεται το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

19.20 – 20.00 Συζήτηση – ερωτήσεις

*Η Μαρία Καραϊσαρλή είναι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕΣΥΠ Ρόδου
*Ο Χρήστος Ατλάσης είναι καθηγητής ΜSc στο Αμερικάνικο Κολλέγιο «Ανατόλια»  της Θεσσαλονίκης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα την Ψυχομετρία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

 

 

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

(ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ  )

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου