Οι γιορτές πλησιάζουν και όλες θέλουμε να δείχνουμε άψογες στις εορταστικές μας εμφανίσεις. Η μόδα προστάζει κοντή φούστα χωρίς καλσόν και η σύγχρονη δερματολογία βάζει τέλος στην ανησυχία για το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τις νέες επαναστατικές μεθόδους, όπως η Κρυολιπόλυση και η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo.

Κρυολιπόλυση

Το γνωρίζατε ότι το κρύο λιώνει το λίπος; Μια μη επεμβατική θεραπεία βασισμένη στο φαινόμενο της απώλειας πόντων με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης, η οποία μπορεί να γίνει σε μία ώρα το πολύ και ο ασθενής να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Aπόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, πρόκειται για μια θεραπεία με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στη συνέχεια στην απόπτωσή τους. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική στο είδος της, καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και ουλές.

Αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo

Έχετε τα περιττά κιλά που δεν φεύγουν με καμία εξαντλητική δίαιτα, ούτε μετά από πολύωρες επισκέψεις στο γυμναστήριο; Τώρα υπάρχει τρόπος να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος και μάλιστα χωρίς επέμβαση. Η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση υπόσχεται να φτιάξει το σώμα των ονείρων σας χωρίς μελανιές και ράμματα μετά τη διαδικασία και το κυριότερο, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Όπως επισημαίνει η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας και Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα και προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα. Παράλληλα αναρροφάται το λιωμένο λίπος και το σώμα σμιλεύεται με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 2106232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ