Με ένα μπολ με γατοκροκέτες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η βελγική αστυνομία ευχαρίστησε τις γάτες που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα του #BrusselsLockdown.

«Για τις γάτες που μας βοήθησαν χθες το βράδυ…σερβιριστείτε! #BrusselsLockdown», είναι το μήνυμα της βελγικής αστυνομίας στο Twitter.

Την ώρα που οι πολλαπλές και συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες και στο υπόλοιπο Βέλγιο χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύκτας, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέκλυσαν το δίκτυο με φωτογραφίες και βίντεο με γάτες που πρωταγωνιστούσαν σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις ή τις σχολίαζαν για να διασφαλίσουν ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες και λεπτομέρειες εμφανίζονταν θα πνίγονταν μέσα στον γατοκατακλυσμό.

Αμέσως μετά την έναρξη των επιχειρήσεων, η βελγική αστυνομία απηύθυνε έκκληση προς τα μέσα ενημέρωσης και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μη δημοσιοποιούν καμία πληροφορία για να μην απειληθεί η εξέλιξή τους.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ