Τοπικές Ειδήσεις

Η Αντικαρκινική Εταιρεία Ρόδου, ντύνει στα Ρόζ χρώματα το κτήριο της Περιφέρειας

Τιμώντας έτσι την Παγκόσμια Εβδομάδα κατά του καρκίνου του Μαστού

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Σηματοδοτεί κυρίως την ανάγκη υπενθύμισης προς όλες τις γυναίκες να επισκεφθούν τον ιατρό τους για μία κλινική εξέταση, να κάνουν μία μαστογραφία και να φροντίσουν τον εαυτό τους, ακόμη και με μία αυτοεξέταση συμβάλλοντας καθοριστικά στην έγκαιρη διάγνωση της νόσου.
Το Παράρτημα Ρόδου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, συνεργαζόμενη με την Περιφερειακή Διεύθυνση Δωδεκανήσου, φωταγώγησαν τμήμα του κτηρίου της Περιφέρειας, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας υπερτονίζοντας παράλληλα την σημαντικότητα της πρόληψης στο κακόηθες αυτό νόσημα.
Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί είναι πως η νίκη της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού είναι υπόθεση όλων των γυναικών και μία υποχρέωση ζωής που οφείλουν να έχουν απέναντι στον εαυτό τους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Το Δ.Σ
του Τοπικού παραρτήματος Ρόδου
της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου