Αθλητικά

ΕΠΟ: Υπενθύμισε στις Ενώσεις την απαγόρευση κόσμου στα γήπεδα

Με έγγραφό της προς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (μεταξύ αυτών και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έπραξε το αυτονόητο.
Υπενθύμισε σε όλους πως απαγορεύεται η παρουσία θεατών στα γήπεδα με βάση την ΚΥΑ που εφαρμόζεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αναλυτικά το έγγραφο:
«Προς
Όλες τις Ενώσεις- Μέλη της ΕΠΟ
Αξιότιμοι κύριοι
Θα θέλαμε να σαν υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ ‘’Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις’’ και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ΌΛΟΙ οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι ΑΠΑΓΙΡΕΎΕΤΑΙ η παρουσία θεατών στο γήπεδο.
Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργία εργασίας και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης/ δημοσιογράφοι, επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο.
Σας παρακαλούμε για την αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ στα πρωταθλήματα των Ενώσεων σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου