Ατάκτως Ερριμμένα

Το γαρ πολύ της θλίψεως

Αυτή την εξυπνάδα, το να αποκαλείτε ηλίθιους, πρόβατα, καθυστερημένους, κοσμάκη, λαουτζίκο και άλλα κοσμητικά, γιατί ψήφισαν αντίθετα από εσάς κουνώντας το δάχτυλο, να την προσέξετε κάποιοι.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και εμποδίζει να σκεφτείτε πως κάποιους δικούς τους λόγους είχαν κι αυτοί για να ψηφίσουν ότι ψήφισαν.
Οι λόγοι μπορούν να σχολιαστούν, άνευ υποτιμητικών χαρακτηρισμών και κυρίως για το διανοητικό επίπεδο των ψηφοφόρων.
Ας σταματήσουν λοιπόν όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους απόλυτους κατόχους της μιας και μόνης αλήθειας να περιφρονούν τους υπόλοιπους.
Κυρίως για το δικό τους καλό.Κανείς δεν συμπαθεί κάποιον που τον θεωρεί και τον αποκαλεί ηλίθιο.
Υ.Γ. Εάν αυτό δεν επιτρέπεται μια σε όλους εμάς τους απλούς πολίτες, δεν επιτρέπεται εκατόν μία, σε όσους θέλουν να δηλώνουν πολιτικοί παράγοντες. Η άποψη π.χ. Καλή τύχη Δωδεκάνησα. Καλή τύχη Ελλάδα, ή ελπίζω να μη μετανιώσετε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν είναι ψύχραιμη και σοβαρή άποψη, από όσους θα έπρεπε πάνω από όλα να ξέρουν να διαχειρισθούν την ήττα, πριν διαχειρισθούν τις τύχες της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου