ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΡ και σπόντες με αφορμή τις δοκιμές του νέου κολεκτέρ στη δεξαμενή Ασγούρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΕΥΑΡ

Η ΔΕΥΑΡ ενη­με­ρώ­νει το κατα­να­λω­τικό κοινό ότι σήμερα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν δοκιμές του νέου κολε­κτέρ στη δεξα­μενή Ασγού­ρου, στο πλαίσιο της ρύθ­μι­σής του, καθώς και η τοπο­θέ­τηση σταθ­μη­μέ­τρων. Κατά τη διάρ­κεια των απο­μα­κρυ­σμέ­νων εργα­σιών προ­κλή­θηκε ολι­γό­λε­πτη υπερ­χεί­λιση της δεξα­με­νής, η οποία διήρ­κησε 12 λεπτά.

Ενη­με­ρώ­νουμε επίσης τους ενδια­φε­ρό­με­νους πολίτες που βρί­σκο­νται στην περιοχή της δεξα­με­νής και παρα­κο­λου­θούν ώστε να βιντε­ο­σκο­πή­σουν το γεγονός με σκοπό να κατη­γο­ρή­σουν την ΔΕΥΑΡ, ότι παρό­μοια υπερ­χεί­λιση ενδέ­χε­ται να επα­να­λη­φθεί τις επό­με­νες ημέρες, έως ότου ολο­κλη­ρω­θούν οι τελικές ρυθ­μί­σεις των αυτο­μα­τι­σμών (PLC), οπότε και τοὺς προ­σκα­λούμε να είναι παρό­ντες.

Ευχα­ρι­στούμε για την κατα­νό­ηση και τη συνερ­γα­σία σας.

Η Διοί­κηση της ΔΕΥΑΡ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.