ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ματαιώνεται η δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας λόγω των πυρκαγιών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σακελλαροπούλου

Η Προ­ε­δρία της Δημο­κρα­τίας ανα­κοί­νωσε πριν λίγο ότι «ενόψει των έκτα­κτων συν­θη­κών που επι­κρα­τούν στη χώρα λόγω των πυρ­κα­γιών, η αυριανή δεξίωση για την επέτειο της απο­κα­τά­στα­σης της Δημο­κρα­τίας ματαιώ­νε­ται».

Η ανα­κοί­νωση της Προ­ε­δρίας της Δημο­κρα­τίας

Ενόψει των έκτα­κτων συν­θη­κών που επι­κρα­τούν στη χώρα λόγω των πυρ­κα­γιών, η αυριανή δεξίωση για την επέτειο της απο­κα­τά­στα­σης της Δημο­κρα­τίας ματαιώ­νε­ται.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.