ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ακύρωσε παράσταση στη Ρόδο, λόγω της ελληνοτουρκικής κρίσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
871

Ο Αλέ­ξαν­δρος Τσου­βέ­λας προ­χώ­ρησε στην ακύρωση της παρά­στα­σής του στη Ρόδο, την Παρα­σκευή 24/7, αφού ανα­λο­γί­στηκε την έκρυθμη κατά­σταση στο Αιγαίο, με την ελλη­νο­τουρ­κική κρίση.

Ο Αλέ­ξαν­δρος Τσου­βέ­λας ανα­κοί­νωσε την απόφασή του στο προφίλ του στο Facebook, εξη­γώ­ντας πως δεν θεω­ρούσε σωστό να γίνεται μία παρά­σταση, μερικά χιλιό­με­τρα μακριά από μία σοβαρή κρίση. Και πρό­σθεσε πως ήθελε να απα­ντή­σει σε όσους τον αντι­με­τώ­πι­σαν με ειρω­νικά σχόλια.

Δια­βά­στε τι έγραψε στον λογα­ρια­σμό του:

«Η κωμωδία η δική μου έχει ένα αισθη­τή­ριο…Ακύρωσα την παρά­σταση στην Ρόδο στις 24/7 διότι δεν θεώρησα σωστό λίγα χλμ πιο πέρα να γυρο­φέρ­νουν παρά­νομα Τουρ­κικά πολε­μικά πλοία και Ελλη­νικά να είναι έτοιμα για αντί­δραση..

Δεν το θεώρησα σωστό και πρέπον απέ­να­ντι στον εαυτό μου..Σ αυτή την απόφαση και ενώ επέ­στρεψα μέχρι τελευ­ταίο ευρώ άμεσα, αντι­με­τω­πίζω χλεύη και ειρω­νική διάθεση..Δεν πει­ρά­ζει…Αισθη­τή­ριο λέγεται ,δεν το έχουν όλοι».

Πηγή: sportime.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.