Αθλητικά

Διγενής: Με τον Τσαμπίκο Ζαχαρία μπροστάρη η επόμενη μέρα

«Λευκός καπνός» θα βγει σύντομα από τις τάξεις του Διγενή, σχετικά με το διοικητικό σχήμα το οποίο θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Ο κύβος δείχνει να έχει ήδη ριφθεί, με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου Τσαμπίκο Ζαχαρία να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη θέση του επικεφαλής διαδεχόμενος τον παραιτηθέντα Αντώνη Διακάκη, πλαισιωμένος από παράγοντες του απερχόμενου Δ.Σ., αλλά και από νέους, που θα προσδώσουν αέρα ανανέωσης.
Οι εξελίξεις θα «κλειδώσουν» οριστικά κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία θα προκηρυχθεί σύντομα κι αφού προηγουμένως κλείσουν ορισμένα ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως.
Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, η νέα διοίκηση του Διγενή δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει από την επιτυχημένη φιλοσοφία των προηγούμενων ετών, συνεχίζοντας να επενδύει σε γηγενείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάνοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες στοχευμένες προσθήκες λίγων έμπειρων, που θα στηρίξουν το αγωνιστικό πλάνο.
Για τη θέση του προπονητή οι Κοσκινιάτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν καμία άλλη επιλογή πέραν της παραμονής του Παναγιώτη Μπεκιάρη, τον οποίο συνεχίζουν να εμπιστεύονται απόλυτα, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά του. Στην πραγματικότητα, το μέλλον της συνεργασίας του με τον Διγενή εξαρτάται από τον ίδιο.
Τέλος, ισχυρά μηνύματα στήριξης λαμβάνουν οι άνθρωποι του σωματείου από την τοπική κοινωνία.
Το στέκι της ομάδας έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί και θα συνεχίσει έτσι όλο το καλοκαίρι, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τη μονή της Αγίας Μαρίνας στα Κοσκινού, με τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να ανταποκρίνεται και να στηρίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ταμείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου